Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ulepszenia do V-2

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam 62 lvl bufa 44, 14 k hp, 500 obrony, 800 ataku

Wojownik body .

Jakie ulepszenia mogę dodać,zeby brać więcej grupek w v2 ? Słyszałem cos o tym,z ęby zrobić śmiertelkę, ale jakie bony mam boga +7 , 500 pż kd obrony i kd uchylenia +4

Opublikowano

Przyda Ci się jakaś broń ze średnimi 40+ i trochę więcej HP jeśli dasz radę (15-17k). Dodatkowo sprawdzają się tam bony na omdlenie oraz zwierzęta. Najlepiej 600 deffa+.

Opublikowano

Trochę mało defa(pamiątki u biologa oddałes)?,deff chociaż te 550+ bron sr 35+ z kd+3/4(na 30 lv)polecam zrobić smiertelkę+7/8 żaden problem ale można zmiankami sobie spokojnie wbic 2k pż+10% do pż,hp dobij jescze z 2k,konieczny będzie buff(30%)wystarczy wtedy spokojnie kilka grupek.

EDIT:Bon na omdlenie dobrze zadziała eq na zwierzęta nie rób bo nie działa

Opublikowano

Dasz spokojnie rade, ale jak ulepszenia to dzika wojennego jak nie masz, HP powiększyć, skille podbić, jak masz slaba bron to jakiegos riba +9 sr 35+

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że omdlenie i spowolnienie się najlepiej sprawują do expa (licząc, że masz buffa i coś na szycie). Spytacie czemu 'spowolnienie' ? Otóż jak zbieracie te kilka grupek szponów to one podczas naszej jazdy koniem biją nas prawda? A jeśli je spowolnimy to nie będą nam tak biły bo będą biegać wolno :P

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...